phone+32 9 210 84 70

Resellers

SiteHosting Word reseller bij SiteHosting!
Bent u webdesigner, doorverkoper van IT diensten of verzorgt u de IT infrastructuur voor klanten?
U kan uw hosting diensten aankopen via SiteHosting en op uw beurt doorverkopen aan uw klanten. Zo heeft u maar één aanspreekpunt voor al uw internet diensten.

Het algemene principe hier is dat wij de hostingdiensten aan u factureren en dat u uw klanten dan door factureert (uiteraard aan de prijzen die u wenst).


Ons reseller programma is op de volgende principes gebaseerd:

- Partnership relatie met de reseller ipv klant/leverancier relatie, dit wil zeggen dat wij onze resellers in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk trachten te ondersteunen, actief meedenken ...

- Al onze producten, inclusief Webbackup en Exchange hosting kan de reseller aankopen met 20% korting op de listprijzen (dit geldt niet voor domeinregistraties)

- Uitgebreide ondersteuning aan resellers, via het afgeschermde gedeelte van onze website (24/24u), telefonisch op werkdagen (van 9u00-18u00)

- Bestellingen van resellers worden onmiddellijk geactiveerd, u betaalt m.a.w. op factuur (behalve voor de eerste bestelling van een nieuwe reseller)

- Wij nemen geen contact op met uw klanten (geen interne concurrentie, maar anonimiteit voor ons), wij verlenen enkel ondersteuning aan u

- U kan uw prijszetting vrij bepalen naar uw klanten toe

- U kan ons volledig gamma aan producten 'resellen' (shared hosting Windows en Linux, domeinregistraties, virtuele-, colocated en dedicated servers, webbackup, ...)


Indien u beslist om reseller te worden, dan zijn dit de volgende stappen:

- U plaatst uw eerste bestelling via onze website, u contacteert ons nadien zo snel mogelijk en geeft u aan dat u reseller wenst te worden. Wij controleren dan uw aanvraag en btwnummer en activeren uw reseller status.

- U ontvangt de vraag tot betaling, u betaalt de aangevraagde dienst en uw account wordt geactiveerd.

- Bij de volgende bestelling zorgt u ervoor dat u zeker inlogt op de website alvorens uw bestelling te plaatsen: U ontvangt na elke bestelling een factuur met de afgesproken korting en uw account wordt steeds onmiddellijk geactiveerd.

Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.