phone+32 9 210 84 70

FAQ

Zoeken

Waar kan ik de bestanden vinden om een ondersteuning op afstand - een schermovername te laten uitvoeren?

Wanneer wij bij een bepaald probleem vragen om het scherm van uw pc (of Mac) over te nemen of wanneer wij bijvoorbeeld een installatie op afstand uitvoeren van software (bvb. ons Webbackup pakket), dan dient u een bestandje te downloaden en uit te voeren. Wij maken hiervoor gebruik van de Teamviewer technologie.

Na het downloaden van het bestand (zie onderaan deze pagina), kan u dit bestand uitvoeren en laat u ons het ID weten (wachtwoord is ons reeds bekend).
Met deze informatie kunnen wij dan uw scherm overnemen (zie onderstaande voorbeelden voor respectievelijk de MS Windows en de Apple Mac OS versie):

SiteHosting SiteHosting

Om de software te downloaden kan u HIER klikken, u ontvangt automatisch het juiste bestand voor uw besturingssysteem.
Volledige link: https://get.teamviewer.com/11sitehosting


Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.