phone+32 9 210 84 70

FAQ

Zoeken

Welke SSL certificaten kunnen wij bestellen bij u?

SiteHosting

Als officiëel partner van Globalsign, bieden wij alle certificaten van Globalsign aan.
Wij vragen die aan voor u en kunnen die desgewenst ook installeren voor u.

Wij zijn officieel partner van Globalsign en bieden dus enkel kwaliteitscertificaten aan. Afhankelijk van het soort certificaat ontvangt u een korting tussen de 10 en 30% op de prijzen van Globalsign.
Wij kopen ieder jaar een groot volume aan SSL certificaten aan bij GlobalSign, vandaar dat wij deze certificaten met een grote korting kunnen aanleveren. U ontvangt m.a.w. exact hetzelfde certificaat als wanneer u dit rechtstreeks via GlobalSign zou aankopen, enkel de prijs verschilt + u geniet van een ondersteuning die u anders niet heeft.

Voor alle certificaten geldt dat wij deze enkel kunnen afleveren op basis van een CSR file van uw webserver.
Een CSR file is het 'certificate signing request' bestand, dit bestand informatie omtrent uw website/server configuratie en is uniek voor uw site en te beveiligen adres.
Bij hosting op onze servers, voorzien wij uiteraard zelf in de CSR file.

Onderstaande 'rode' prijzen, zijn de listprijzen van Globalsign, de 'groene' prijzen zijn wat u bij ons betaalt.
U betaalt m.a.w. ongeveer 19 à 20% minder bij ons, daar waar het certificaat exact hetzelfde is als hetgeen u rechtstreeks via Globalsign zou bekomen. Daarenboven heeft u bij ons nog gratis advies en ondersteuning i.v.m. de door u aangevraagde certificaten!

Zoals u merkt worden de prijzen in verhouding goedkoper naargelang de geldigheidsduur van het certificaat langer is.
De kortingen t.o.v. één jaar zijn, afhankelijk van het type certificaat, respectievelijk ongeveer 10% voor 2 jaar en 18% voor 3 jaar (certificaten voor 4 en 5 jaar mogen niet meer worden uitgegeven).

Gezien er bij een verlenging van een certificaat steeds wat configuratiewerk nodig is, raden wij u aan om de loopduur toch minstens op 2 jaar te nemen (tenzij u uiteraard niet zeker bent dat u het certificaat in de toekomst nog zal nodig hebben, want niet verstreken jaren worden niet terug betaald). Alle prijzen zijn exclusief btw.

SiteHosting

Wat zijn de verschillen tussen bovenstaande certificaat types?
- Domain SSL: Het 'standaard' certificaat, geldig voor 1 domeinnaam of subdomeinnaam (voorbeeld https://bestel.mijnwebwinkel.be)
- Domain SSL Wildcard: Idem als bovenstaande, behalve dat dit certificaat geldig is voor verschillenden subdomeinnamen (https://bestel.mijnwebwinkel.be, maar ook https://klanten.mijnwebwinkel.be en andere https://*.mijnwebwinkel.be)

Het " Organisation SSL" en " Organisation SSL Wildcard" certificaat zijn gelijkaardig aan de 2 voorgaande certificaten. Er is echter een extra garantie naar uw bezoekers toe.
Bij een "Organisation" certificaat garandeert Globalsign (als onafhankelijke en betrouwbare derde partij) dat de firma die het certificaat aanvraagt en dus zal gebruiken, wel degelijk de firma is, dewelke hij beweert. Dit type certificaat wordt dus meestal gekozen voor webwinkels waar voor veel geld wordt verhandeld, voor websites die betrouwbaarheid naar hun bezoekers zeer belangrijk vinden en door de meeste grotere bedrijven. Waar de aflevertermijn van de "domain" certificaten meestal maar 1 à 2 dagen is, moet u er rekening met houden dat de afgifte van een "Organisation" certificaat toch wel een week à anderhalve week kan duren (dit door de controle naar de identiteit van de aanvrager door Globalsign).

Extended SSL is het paradepaardje van de certificaten, helaas ook het duurste certificaat. Dit certificaat combineert de voordelen van een "Organisation SSL" certificaat met het tonen van een 'groene balk' in het adresvenster van de bezoekers hun browser. Dit certificaat wordt voornamelijk gebruikt door websites en firma's die bijzonder veel vertrouwen willen uitstralen naar hun bezoekers. Dit certificaat heeft een maximale levensduur van 2 jaar.

Merk op dat op het gebied van functionaliteit (het beveiligen/versleutelen van het verkeer tussen uw website en uw bezoeker) er geen enkel verschil is tussen bovenstaande certificaten.
Alle certificaten beveiligen uw website even goed, het verschil zit hem voornamelijk in de uitstraling naar klanten en bezoekers toe.

Merk ook op dat bij vele van de certificaten nog opties mogelijk zijn (zoals bijvoorbeeld een extra (sub)domeinnaam, validatie op ip-adres in plaats van op naam ...).
Indien u nood heeft aan dergelijke optie, vraag gerust informatie. U kan zoals reeds aangegeven alle certificaten bestellen bij ons, maar gezien de vele varianten bekijken wij dit liever samen met u. Om deze reden bevinden deze certificaten zich niet in de bestelwizard op de website.


Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.