phone+32 9 210 84 70

Domeinnamen

Beschikt u nog niet over uw eigen identiteit op het internet, reserveer dan snel uw domeinnaam.

Een domeinnaam is de start van een succesvolle aanwezigheid op het internet. Denk na over een passende naam, controleer de beschikbaarheid en registreer door hieronder te klikken.


Wil u zeker zijn dat niemand anders uw domeinnaam 'kaapt', registreer dan de belangrijkste extenties zoals .be, .nl, .eu en .com.

Wij bieden quasi alle beschikbare domeinnamen aan, kan u een domeinnaam niet vinden op onze site, contacteer ons!SiteHosting

Meer

Web Hosting

Uw website steeds beschikbaar op het internet? Snelle en veilige hosting met een goede ondersteuning?

Op alle pakketten ontvangt u steeds 10% korting op de aangegeven prijzen bij een jaarabonnement.


Wij bieden shared webhosting aan op het Linux- (php, mysql) en op het Windows (asp, .net, mssql) platform.

 • Small Business Hosting
 • Business Hosting
 • Enterprise Hosting
 • Domein Parking
 • Domein Forwarding


SiteHosting

Meer

Server Hosting

Heeft u nood aan een meer geavanceerde oplossing als deze van onze shared hosting formules? Heeft u veel processorkracht nodig of behoefte aan applicaties die specifieke zijn aan uw bedrijf?

SiteHosting biedt virtuele- en dedicated servers aan in huurmodel. Wij bieden ook co-location aan in onze ruimte binnen het datacenter. U brengt in dit geval uw eigen server mee en wij zorgen voor stroom en de verbinding met het internet.

Wij bieden de volgende server hosting formules aan:

 • Virtuele Server Hosting
 • Dedicated Server Hosting
 • Co-location Server Hosting

SiteHosting

Meer

Office 365

'Office 365' is een productnaam van Microsoft en heeft betrekking op abonnementen met toegang tot Office-toepassingen en andere productiviteitsservices die via internet worden aangeboden.

U kan online (via uw browser) gebruik maken van Word, Excel, Outlook, PowerPoint en OneNote, maar met Office 365 kan u ook toegang krijgen tot Exchange Online (zakelijke e-mail), SharePoint Online en Skype voor Bedrijven. Veel Office 365-abonnementen omvatten ook de desktopversie van de nieuwste Office-toepassingen.

Voor meer informatie omtrent ons aanbod, de voordelen om Office 365 bij ons af te nemen e.d., klik op 'meer'.

SiteHosting

Meer

Web Backup

Onze Webbackup dienst laat u toe om een veiligheidskopie of back-up te nemen van uw belangrijkste bedrijfs- of private gegevens.

Gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor alle computers en servers en automatische rapporten via e-mail!

Confidentialiteit van uw gegevens wordt gewaarborgd door een sterke versleuteling van uw gegevens en dit voor deze uw computer of server verlaten. De Webbackupservers bevinden zich in België en zijn dus niet onderheving aan de (weinig privacy gegarandeerde) Amerikaanse wetgeving. De back-ups worden via deze service namelijk buitenshuis bewaard,wat zijn voordelen heeft bij diefstal, brand, sabotage etc.

SiteHosting

Meer

Andere Diensten

Naast de algemene diensten die u elders op deze pagina kan terugvinden, bieden wij ook nog enkele meer specifieke diensten aan.


 • MX-Scanning / MX-Backup
  SiteHosting
 • SSL / HTTPS Certificate
  SiteHosting
 • IT Consultancy
  SiteHosting
MeerKwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.